keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Luotsie päätettiin tulevaisuuteen katsoen

Viime viikon perjantaina vietettiin Luotsie – uutta luova yrittäjyys Etelä-Karjalassa -hankkeen päätöstilaisuutta Lappeenrannassa Saimaan ammattikorkeakoulun tiloissa. Alkuun muistelimme menneitä kertaamalla hankkeen tapahtumia ja toimenpiteitä, sitten ideoimme uutta DraamaSaappaan Henna Laitisen johdolla ryhmätöissä ja lopuksi suuntasimme katseen tulevaan yritysrahoitusten ja -tukien ammattilaisten johdolla. Vaikka Luotsie-hanke päättyy, tuet erilaisille yrittäjille ja sellaisiksi haluaville jatkuvat pysyvällä pohjalla kuten ennenkin. Kannattaa tutustua mm. näihin tilaisuudessakin kuultuihin tahoihin:

Wirma Lappeenranta
Imatran Seudun Kehitysyhtiö
ProAgria
Leader Länsi-Saimaa / Kärki Leader
Firmatiimi (LUT ja Saimia)

Keskustelut ja puheenvuorot nivoutuivat paljon siihen, mitä koko hankkeemme on käsitellyt: yhteistyö, tiedonkulku ja monialaisuus. Näitä teemoja tullaan laajemmin käsittelemään helmikuun aikana valmistuvassa Luotsie-hankkeen loppujulkaisussa. Hankkeen yhteistyökumppanit ja toimissa mukana olleet: jos haluat julkaisusta paperiversion maksutta itsellesi, laita viestiä ja postitan julkaisun sinulle sen valmistuttua: heini.kahkonen(at)humak.fi

Lue lisää tilaisuudesta tästä Humak:n sivuilla julkaistussa uutisesta: KLIK!

Omasta puolestani lämmin kiitos kaikille teille osallistujille – teitte tilaisuudesta kaikin puolin antoisan ja keskustelevan!


Muutama kuva tapahtumasta:


Heini Kähkönen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti