tiistai 24. toukokuuta 2016

Luotsie-hankkeen kevätkuulumisia

Aurinkoista toukokuuta! Tässä kootusti kuulumisia Luotsie-hankkeesta.


Kesä-assistentit aloittavat työnsä kesäkuun alussa

Kesän aikana Luotsie-hankkeen parissa työskentelee kolme liiketalouden opiskelijaa Saimialta. Lisäksi yhtä kuvataiteen opiskelijaa rekrytoidaan mukaan parhaillaan.

Assistentteina kesäkuun alussa eri pituisissa pesteissä aloittavat jo ennestään tutut Noora ja Elsa sekä uutena vahvistuksena Anni, kenellä on osaamista graafisesta suunnittelusta ja laskentatoimesta. Kaikilla assistenteilla on osaamista ja kokemusta yrittäjyydestä ja eri aloilla toimimisesta.

Assistentit tulevat jatkamaan ja syventämään keväällä aloitettua yrittäjien yhteentörmäyttämistä.


Uusien asiakkuuksien edistäminen

Kyselin aiemmin luovien alojen tuotekorttien perään. Kiitos kaikille niitä lähettäneille, soittaneille ja muuten yhteyksissä olleille! Jäin yhteydenotoista siihen ymmärrykseen, että yhteiselle tapaamiselle ei ole tässä välissä tarvetta, joten jatkamme suoraan yrityksiin, yhdistyksiin ja muihin palveluntarjoajiin yhteyksissä oloa. Jos haluatte tavata muita luovan alan osaajia ja että järjestetään mahdollisuuksia pienverkostoille, olkaa aktiivisesti yhteyksissä! Toteutan mielelläni luovan alan kentältä syntyneitä ideoita.

Ja jos haluatte vielä kertoa tuotteistanne ja palveluistanne, lähettäkää minulle: heini.kahkonen(at)humak.fi

Suunnitelmissa on erilaiset tavat konktaktoida uusia ostajatahoja luovien alojen osaamiselle: info-tilaisuudet, yritysten henkilökohtaisemmat tarvekartoitukset esimerkiksi havainnoimalla, pienten verkostojen tapaamiset ym. Toiminta käynnistyy kesäkuun puolella!


Taipalsaari-päivät heinäkuun alussa

Luotsie-hanke on yhteistyössä mukana Taipalsaari-päivillä ja yhteistyökuviot Taipalsaaren kunnan sivistystoimen kanssa jatkuvat muutenkin.

Lisätietoja tapahtumasta hankkeen osalta tulossa, lue lisää koko tapahtumasta Taipalsaari-päivien Facebook-sivuilta.


Saaristopyöräily Imatra-Ruokolahti 19.6.

Pyöräilyä maaseutumaisemissa ja Saimaan saarissa, paikalliskulttuuria ja järviristeilyä - kaikkea tätä tarjoaa Saaristopyöräily Imatra-Ruokolahti su 19.6.2016!Tapahtuma kokoaa yhteen erilaisia tapahtumia ja käyntikohteita Imatralta ja Ruokolahdelta.
Päivän aikana voi joko kiertää koko reitin (n. 50 km + laivamatka), kulkea vain jonkin rastivälin tai vaikkapa käydä vain risteilemässä!

Mukaan otetaan rastikohteita ”pop up” –hengessä, joten jos haluat olla kohteena tapahtumassa mukana, ilmoita: heini.kahkonen(at)humak.fi

Tapahtuman pääjärjestäjänä toimii Vuoksen Lautturi Oy. Yhteistyökumppaneina toimivat Etelä-Karjalan virkistysaluesäätiö, Humak:n ”Luotsie” -hanke, Culture Finland Etelä-Karjalan aluekoordinaatio -hanke, Imatran Seudun Kehitysyhtiö Oy ja Saimaa geomatkailukohteeksi -hanke.

AIKATAULU
Klo 8.30–10.00 lähtö Vuoksen kalastuspuistosta, josta saat reittiohjeet ja viirin sekä voit ostaa reittieväspaketin. Reitille voi lähteä myös matkan varrelta.
Klo 11.00–15.00 risteilyalukset liikennöivät Mietinsaaren ja Lammassaaren väliä.

Rahaa on varattava Laivakuljetukseen 13e/suunta (ennakkovaraus Taisto Kainulaiselta 15.6. mennessä), lossiin 5e ja pysähdyspaikkojen palveluihin. Ei muuta osallistumismaksua.

Lisätietoja: 
Vuoksen Kalastuspuisto / Taisto Kainulainen 0400 655 848, taistokainulainen@hotmail.com
Etelä-Karjalan virkistysaluesäätiö / Hanna Ollikainen 040 823 5105, hanna.ollikainen@ekarjala.fi
Humak TKI-Etelä-Karjala / Heini Kähkönen 020 7621 368, heini.kahkonen@humak.fiLuotsie-hankkeen tila show case

Koko hankkeen ajan on puhuttu pilottikokeiluista, mikä sanana ei varmasti paljon kerro, mutta tarjoaa mahdollisuuksia moneen.

Olemme tehneet esitteen eräästä yhteistyökuviostamme, tässä lopuksi esite esittelyssä. Klikkaamalla saat kuvat isommiksi!
Aurinkoista alkukesää!

Heini Kähkönen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti