perjantai 8. heinäkuuta 2016

Kesäntoivotukset

Jään tänään kesälomille, mutta Luotsie-hankkeen opiskelija-assistentit jatkavat töitä läpi kesän. He vievät eteenpäin syksylle suunniteltuja asioita heinäkuun ajankin.

Syksyä ja uusia pilottikokeiluja varten on tehty työtä nyt alkukesästä ja loppukeväästä. Asiakastapaamisia sovitaan loppukesäksi ja alkusyksyksi. Jos sinuakin eteläkarjalaisena luovan alan ammattilaisena kiinnostaa palveluittesi tai tuotteitesi tarjoaminen pienverkostossa, aina kannattaa ottaa yhteyttä ja kysellä mitä meillä hankkeessa on meneillään. Järjestämme harvemmin kaikille avoimia tapahtumia, mutta osaajien verkostomme laajentuu kaiken aikaa.

Yhteistyö Taipalsaaren kunnan kanssa jatkuu. Sitä varten keräsimme viime viikonloppuna Taipalsaari-päivillä ajatuksia kuntalaisilta sekä kesäasukkailta siitä mikä luo Taipalsaarella hyvinvointia ja mitä kehittämällä hyvinvointia voisi olla vielä lisää. Vastauksia lappusille kertyi yhteensä 167, kiitos kaikille pisteellämme käyneillä! Kuntalaisten omista toiveista käsin on hyvä jatkaa kehittelemään uusia yhteistyökuvioita kunnan, yrittäjien ja oppilaitosten välille.


Luotsie-hanke toivottaa rentouttavaa kesää kaikille!

- Heini KähkönenTässä vielä muutama kesäinen kuva Taipalsaari-päiviltä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti