perjantai 4. marraskuuta 2016

Osta miult! kiittää ja kuittaa

Kiitos kaikille Osta miult! -tilaisuudessa mukana olleille - asiakkaille, pisteillä päivystäneille, yhteistyökumppaneille ja muille aiheesta kiinnostuneille. Saatiin Siitolan kartanolle mukavasti kuhinaa ja tunnelma tapahtumassa oli mitä mainioin.

Keräsimme tapahtumassa palautetta niin palveluntarjoajilta kuin vierailijoilta. Tapahtuman miljöötä ja tunnelmaa kiiteltiin. Jatkoa toivottiin - nähtäväksi jää tuleeko sitä ja miten. Ehdottomasti jatkoa haluamme edistää, koska tilaisuudelle oli selvästi tilausta. Tämä oli hyvä alku jatkoa ajatellen! Tilaisuudessa käytiin monta hyvää keskustelua ja ajatuksia jatkoon syntyi muissakin muodoissa.

Kehittämiskohteiksi nostettiin asiakasryhmän tarkentaminen. Nyt ovet olivat avoinna kaikille ja moni toivoi, että jatkossa voisi olla esimerkiksi toinen päivä kuluttajille suunnattuna ja toinen yritysasiakkaille. Tiistaina tilaisuudessa olivat mukana niin asiasta kiinnostuneet kuin yrityslahjoja itselleen etsineet. Tässä on hyvä kehittämiskohde jatkoa ajatellen. Markkinointia voisi kohdentaa paremmin jatkossa ja paremmalla ajalla käyttää enemmän resursseja siihen, että saadaan lisää isoja yrityksiä liikkeelle. Vierailijoilta tuli toiveena muun muassa, että tapahtumassa esillä olleet yritykset voisivat olla paremmin merkattu pisteissään.

Hienoa on ollut nähdä niin tässä tilaisuudessa kuin muuallakin, että paikallista osaamista arvostetaan ja luova ala kiinnostaa! Tapahtuman lämminhenkinen ja positiivinen tunnelma muodostui teistä kaikista paikalla olijoista, joten iso kiitos vielä kaikille!


Tässä vielä kuvia Siitolan kartanolta:
Heini Kähkönen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti