torstai 19. marraskuuta 2015

Harjoittelua ja kurssityöaiheita tarjolla markkinointi- ja matkailualoille!

Hei ammattikorkeakoulussa opiskeleva! Kaipaatko aiheita opinnäyte- tai kurssityöhön? Etsitkö paikallista aihetta, jolla on käytännön merkitystä ja joka tuo kontakteja työ- ja elinkeinoelämään? Voimme nyt tarjota sinulle apua tässä! Ensimmäinen jaku opiskelijaverkostoomme on auki nyt.

Luotsie -hanke etsii ammattikorkeakouluopiskelijoita mukaan toimintaansa. Kokoamme Etelä-Karjalan alueella yhteen opiskelijoita, yrittäjiä ja asiakkaita ideoimaan ja tuottamaan uusia palvelutuotteita. Opiskelijoita otamme mukaan opinnäytetöiden tekemisen ja harjoittelujen kautta.

Hankkeessamme toteutamme 2-3 pilottikokeilua, joissa asiakaspuolella on nyt alkuvaiheessa Taipalsaaren kunta ja start up yritys. Lisäksi verkostossamme on laajasti paikallisia luovien alojen pienyrittäjiä, joiden osaamista välitämme eteenpäin. Asiakaspuolella on monenlaisia kehittämistarpeita, joiden ratkomiseen kaipaamme opiskelijoista apua, muun muassa näitä:
  • Palvelumuotoilu ja markkinointi
  • Asiakkaiden ja asukkaiden osallistaminen
  • Matkailukohteiden ja vapaa-ajan aktiviteettien kehittäminen
  • Nettinäkyvyys


Voimme luvata mahdollisuuksia tienata opintopisteitä, tarjota tilaisuuksia saada jalkaa oven väliin työelämässä ja antaa aiheita opinnäyte- ja kurssitöihin.

Etsimme nyt 2-3 tradenomiopiskelijaa sekä 2-3 hotelli- ja ravintola-alan opiskelijaa, joilla on tarvetta harjoittelupaikoista tai kurssityöaiheista. Varsinkin haussa on markkinoinnin opinnäytetyöhön aihetta kaipaava opiskelija!

Luotsie-hanketta toteuttavat yhteistyössä Humanistisen ammattikorkeakoulun Imatran TKI-keskus (Voima) ja Saimaan ammattikorkeakoulu. Yhteistyöverkostomme takaavat, että saamme soviteltua opinnäyte- ja kurssityöaiheita Saimian kursseihin. 

Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä mahdollisimman pian!
Kerro hakemuksessa mitä opiskelet ja monettako vuotta, minkälaisia tarpeita opintojen suhteen sinulla on nyt (esim. opinnäytetyön tai harjoittelun suhteen), miksi haet ja miksi meidän kannattaisi valita juuri sinut opiskelijaverkostoomme.

Lisätietoja aiheesta ja hakemukset:
projektipäällikkö Heini Kähkönen (Humak)
heini.kahkonen(at)humak.fi, puh. 020 7621 368


Lisätietoja antavat myös:
opiskelija-assistentti Noora Harju (Saimia)
noora.harju(at)saimia.fi, puh. 040 4830 453

tutkimuspäällikkö, projektikoordinaattori Henri Karppinen (Saimia)
henri.karppinen(at)saimia.fi, puh. 040 631 3800

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti