maanantai 23. marraskuuta 2015

Ehdota opinnäytetyö- tai harjoittelupaikkaa amk-opiskelijoille!

Opiskelijoiden, asiakkaiden ja luovien alojen osaajien välitystoimintamme jatkuu ja etenee! Kanssani nyt vuoden loppuun työskentelee opiskelija-assistentti, jonka kanssa yhdessä kasaamme verkostoa Saimian opiskelijoista resurssiksi hankkeeseemme.

Ensimmäisessä vaiheessa haussa on opiskelijoita, joista voimme saada apua asiakaspuolen matkailu- ja markkinointialan ongelmiin, lisätietoja löydät täältä: KLIK! 

Jatkossa haluamme yhä enemmän myös luovan alan osaajien näkemyksiä mukaan. Tästä johtuen, pyydän eteläkarjalaisia luovan alan osaajia kertomaan minulle pe 27.11. vastauksia seuraaviin kysymyksiin:
- Mitä opinnäytetyö- tai kurssityöaiheita teidän yhdistyksellä/yrityksellä/toiminimellä tms. on?
- Onko teillä mahdollisuuksia harjoittelupaikkoihin? Mitä työnkuva voisi sisältää?
Vastaamalla et ole velvoitettu tai oikeutettu mihinkään, mutta saamme verkostoon lisää arvokasta tietoa, jota vien opinahjoihin eteenpäin!
Vastaukset voi toimittaa sähköpostitse: heini.kahkonen(at)humak.fi

Opiskelijoissa meillä on hyödynnettävissä seuraavan alojen osaamista:
- Saimia (LPR ja Imatra): Restonomit, tradenomit, kuvataide, hoito-ala, insinöörit, fysioterapeutit ja sosionomit.
- Humak (muualla Suomessa): Kulttuurintuottajat

Hankkeemme perustoimintana on toimia eräänlaisena "välitystoimistona" pilottikokeiluihin osallistujille. Verkostoomme saamme jatkuvasti lisää asiakkaita, joilla on ongelmia tarjota yrittäjille sekä opiskelijoille. Kaikkein hedelmällisintä on asiakkaiden ongelmien tarjoaminen jo valmiille yrittäjä-opiskelija-yhteistyöparille. Mitä enemmän tietoa osaajista on, sen helpompi hankkeen on toimia luovien alojen puolestapuhujana ja osaamisen välittäjänä.

Jos haluat Luotsie-hankkeen postituslistalle ja heti ensimmäisten joukossa tietoa työtarjouksista pilottikokeiluissa sekä muista mahdollisuuksista, ota yhteyttä!
Heini Kähkönen, heini.kahkonen(at)humak.fi, puh. 020 7621 368

lumisin terveisin,
Heini


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti