keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

AVOIN KUTSU: Verkostoitumis- ja infotilaisuus to 28.4.

”Luovalle osaamiselle voisi olla käyttöä, mutta jonkun pitäisi tyrkyttää sitä, olla esillä ja tuoda ilmi osaamista.”

Luotsie-hankkeen opiskelija-assistentit Noora Harju ja Elsa Melkko ovat toteuttaneet yrityskartoitusta maalis-huhtikuun aikana. Yritysten haastatteluista on noussut monenlaisia kokemuksia, muun muassa yllä mainitun lainauksen kaltaisia. Monella on mielessä kehittämiskohteita oman yrityksensä markkinoinnissa, toimitiloissa, palvelumuotoilussa ja graafisissa asioissa, mutta ei arjen keskellä aikaa etsiä ratkaisijoita ongelmiin. Paikallisten luovien alojen osaajien resursseja ei tunneta.

Nooran ja Elsan työ on vielä osittain kesken, mutta jo nyt on luotu uusia alkuja ja tietoa potentiaalisista asiakkaista. Seuraavaksi tarjoamme yrittäjille mahdollisuuksia tavata paikallisia luovan alan osaajia, jotka voisivat myydä osaamistaan ja vastata juuri heidän tarpeisiinsa. Monet yrittäjät ovat toivoneet, että luovan alan ammattilaiset tulisivat paikan päälle kertomaan mitä heillä on myydä, ja näitä kohtaamisia haluamme mahdollistaa.

Jos sinä olet eteläkarjalainen luovan alan ammattilainen, jota uudet verkostot ja asiakasmahdollisuudet kiinnostavat, tervetuloa kuulemaan aiheesta lisää! 

Luotsie-hanke järjestää info- ja verkostoitumistilaisuuden Osuuskunta Otsinan tiloissa ensi viikon torstaina 28.4., jossa esittelemme yrityskartoituksen tuloksia. Minkälaisissa verkostoissa sinä voisit tarjota palveluitasi uusille asiakkaille ja mitä uusia asiakkaita kaipaat? Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan lisää!

Tarjoamme osallistujille myös kahvit, joten kahvitarjoiluja varten kerrothan etukäteen tulostasi ke 27.4. aamuun mennessä: heini.kahkonen(at)humak.fi

Aika: to 28.4. klo 14-16
Paikka: Luovan alan osuuskunta Otsinan tilat (Isännöitsijäntie 2 B, 53200 Lappeenranta)

Lisätietoja aiheesta:
Heini Kähkönen, heini.kahkonen(at)humak.fi, puh. 020 7621 368

Tapahtuman FB-sivu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti