maanantai 13. kesäkuuta 2016

Kesäassistentti esittelyssä

Anni Knutas tässä hei! Olen laskentatoimen opiskelija Saimaan ammattikorkeakoulusta, syksyllä pyörähtää kolmas vuosi käyntiin. En olisi koskaan uskonut, että joku päivä tulisin opiskelemaan juuri tätä alaa, mutta niin vain kirjanpito, verotus, palkanlaskenta ja yritysanalyysit ovat – uskokaa pois – todella kiinnostavia aiheita!
Olen myös graafinen suunnittelija toisessa polvessa ja toiminut nyt jo muutaman vuoden sivutoimisena yksityisyrittäjänä. Yritystoiminta on opettanut paljon sekä kaikista laki- ja paperiasioista että omasta itsestään. Kun vastuu työnteon tehokkuudesta, työn laadusta ja asiakaspalvelusta on omalla vastuulla, oppii matkan varrella paljon omista heikoista puolista ja vahvuuksista. Samalla saa vapauden toteuttaa itseään ammatin kautta ja mahdollisuuden päästä osaksi yritysten arkea ja hienoja projekteja! Graafinen suunnittelu on aina yhteistyötä asiakkaan kanssa ja lopputuotteessa näkyy parhaimmillaan molempien osapuolien kädenjälki.
Tulin uusimpana vahvistuksena mukaan Luotsie+-projektiin ja odotan kovasti tulevaa kesää sen parissa. Paikallisilla palveluntarjoajilla ja palveluja tarvitsevilla on nyt hieno mahdollisuus saada apua uusien yhteistyökumppaneiden löytämiseen sekä uusien yhteistyökuvioiden ja palvelukokonaisuuksien luomiseen. Uskon, että yksityisyrittäjyyteni ja luovan alan ammattini auttavat ymmärtämään paikallisten toimijoiden tarpeita, haasteita ja mahdollisuuksia paremmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti